Хотел Сирена Кранево - адрес: ул. Черно море №6, Кранево, България

Политика за поверителност

Тази Политика за поверителност е съставена, за да обслужва по-добре тези, които се интересуват от начина, по който тяхната лична информация се използва онлайн.

Моля, прочетете нашата Политика за поверителност внимателно, за да получите ясно разбиране за това как събираме, използваме, защитаваме или обработваме по друг начин Вашата лична информация в съответствие с нашия уебсайт.

Кои сме ние

Адресът на нашия уебсайт е: http://hotel-sirena-kranevo.com/ Сайтът е собственост на ТЕХНОИНЖЕНЕРИНГ-КОМЕРС ООД, България.

Какви лични данни събираме и защо го събираме

Когато поръчвате или се регистрирате на нашия сайт, може да ви бъде поискано да въведете вашето име, имейл адрес, телефонен номер.

Кога събираме информация?

Ние събираме информация от Вас, когато отправите запитване за резервация.

Според GDPR 2016/697 ( ЕС) ние се съгласяваме със следното:

Потребителите могат да посетят нашия сайт анонимно.

След създаването на тази декларация за поверителност ще добавим връзка към нея на началната ни страница или на минимум на първата значима страница след влизането в нашия уебсайт.

Връзката ни за поверителност включва думата „Поверителност“ и може лесно да бъде намерена на посочената по-горе страница.

Ще бъдете уведомени за всички промени в Декларацията за поверителност:

  • На страницата ни за поверителност

Можете да промените личната си информация като:

  • Изпратете ни имейл

Как се обработва сайтът ни Не проследяваме сигнали?

Ние се съобразяваме с желанието Ви да не Ви проследяваме, инсталираме „бисквитки“ или използваме реклама, когато има механизъм на браузъра „Не проследявай“ (DNT).

Сайтът ни позволява ли проследяване на поведението на трета страна?

Също така е важно да отбележим, че не разрешаваме проследяване на поведението от трета страна

Детска защита на личните данни онлайн

Ние не продаваме на деца на възраст под 18 години.

Колко дълго ще запазим данните ви

Ако оставите коментар, коментарът и неговите метаданни се запазват за неопределено време. Това е така, за да може автоматично да разпознава и одобрява коментарите за последващи действия, вместо да ги държи в опашката за модериране.

За потребители, които се регистрират на нашия уебсайт (ако има такива), съхраняваме и личната информация, която предоставят в потребителския си профил. Всички потребители могат да виждат, редактират или изтриват личната си информация по всяко време (с изключение на това, че не могат да променят потребителското си име). Администраторите на уебсайтове могат да виждат и редактират тази информация.

Какви права имате върху данните си

Ако имате профил на този сайт или сте оставили коментари, можете да поискате да получите експортиран файл с личните данни, които съхраняваме за вас, включително всички данни, които сте ни предоставили. Можете също така да поискате да изтрием всички лични данни, които държим за вас. Това не включва данни, които сме длъжни да пазим за административни, правни или охранителни цели.

Как защитаваме вашите данни

Използваме редовно сканиране за зловреден софтуер.

Вашата лична информация се намира зад защитени мрежи и е достъпна само за ограничен брой лица, които имат специални права за достъп до такива системи и са длъжни да пазят поверителността на информацията.

Внедряваме различни мерки за сигурност, когато даден потребител подаде заявка, влезе в него, подаде или има достъп до него, за да поддържа безопасността на личната ви информация.

Свържете се с нас

Ако имате въпроси относно тези правила за поверителност, можете да се свържете с нас, като използвате информацията по-долу.


e-mail: info@hotel-sirena-kranevo.com 

           sirena_bg@abv.bg